Meer dan 25 jaar administratiebeheer uit Grubbenvorst

Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. is in 1993 opgericht als een eenmanszaak. Oorspronkelijk richtte het kantoor zich in de jaren ' 90 voornamelijk op interim werkzaamheden op cliënt locatie. In 2014 werd er door toetreden van Maikel Maessen gekozen om verder te gaan als een V.O.F.. Mede door de stabiele groei van afgelopen jaren is er een solide basis gelegd om verder te gaan als B.V. en ons werkterrein te verbreden.

Lees meer over onze werkzaamheden

Van eenmanszaak naar volledig administratiekantoor

Begin 2000 begon Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. meer medewerkers in dienst te nemen en enkele jaren geleden hebben we ervoor gekozen om een tweede vennoot toe te laten treden: Maikel Maessen. Zo kunnen we een nog betere kwaliteit garanderen aan al onze opdrachtgevers.


Inmiddels is Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor het MKB in Grubbenvorst en omgeving. 

Compleet aanbod administratiebeheer

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfsadministratie, belastingaangiftes (bijv. aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting), financieel advies en de verwerking van salarisadministraties. Wij zijn als gecertificeerd Exact Cloud-accountant de Exact-specialist in de regio Grubbenvorst. Dankzij onze cloud oplossingen hebben wij klanten uit heel Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en USA.

Uw eerste aanspreekpunt

Maikel Maessen

Vennoot, adviseur MKB / Exact ‘cloud accountant’-specialist.


Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen ons kantoor. Verzorgt het volledige financiële, fiscale en adviestraject voor zowel bedrijven als particulieren.

Linkedin

Frans Lamers

Adviseur MKB Nederland en Duitsland.


Verzorgt het volledige financiële, fiscale en adviestraject voor zowel bedrijven als particulieren.

Helen Vlot

Secretaresse en financieel administratief medewerker.


Telefonisch het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Voert ondersteunende werkzaamheden uit.

Wilt u meer informatie of even kennismaken? Kom eens langs bij ons kantoor in Grubbenvorst. U bent van harte welkom; de koffie staat klaar!