Meer dan 20 jaar administratiebeheer uit Grubbenvorst

Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. is in 1993 opgericht door Frans Lamers. Oorspronkelijk richtte Frans zich voornamelijk op interim werkzaamheden op locatie. Nadat het aantal opdrachtgevers aanzienlijk begon te groeien, koos hij ervoor zijn werkzaamheden vanuit het kantoor in Grubbenvorst uit te voeren.

Lees meer over onze werkzaamheden

Van eenmanszaak naar volledig administratiekantoor

Begin 2000 begon Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. meer medewerkers in dienst te nemen en enkele jaren geleden hebben we ervoor gekozen om een tweede vennoot toe te laten treden: Maikel Maessen. Zo kunnen we nog betere kwaliteit administratiebeheer garanderen aan al onze opdrachtgevers.


Inmiddels is Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor het MKB in Grubbenvorst en omgeving. 

Compleet aanbod administratiebeheer

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfsadministratie, belastingaangiftes (zoals aangifte inkomstenbelasting), financieel advies en de verwerking van salarisadministraties. Wij zijn als gecertificeerd Exact Cloud-accountant de Exact-specialist in de regio Grubbenvorst. Dankzij ons online boekhoudpakket hebben wij klanten uit heel Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk.

Uw eerste aanspreekpunt

Maikel Maessen

Vennoot, adviseur MKB / Exact ‘cloud accountant’-specialist.


Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen ons kantoor. Verzorgt het volledige financiële, fiscale en adviestraject voor zowel bedrijven als particulieren.

Linkedin

Frans Lamers

Adviseur MKB Nederland en Duitsland.


Verzorgt het volledige financiële, fiscale en adviestraject voor zowel bedrijven als particulieren.

Helen Vlot

Secretaresse en financieel administratief medewerker.


Telefonisch het eerste aanspreekpunt van ons kantoor.

Wilt u meer informatie of even kennismaken? Kom eens langs bij ons kantoor in Grubbenvorst. U bent van harte welkom; de koffie staat klaar!

Adres

Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V.
Lottumseweg 43 
5971BV Grubbenvorst

KvK: 68265832

Bel nu

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag - Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 08:30 - 13:00

Za t/m zo telefonisch
(doordeweeks tot 22:00 uur)