Bel

Laat de cijfers spreken

Na 20 jaar belasting- en bedrijfsadministratie mag je je specialist noemen

Administratiekantoor FL-Advies is in 1993 opgericht door Frans Lamers. Destijds was het een eenmanszaak en richtte Frans zich voornamelijk op interim werkzaamheden op de locatie van de opdrachtgever. Na verloop van tijd werd het aantal opdrachtgevers aanzienlijk en koos FL-Advies ervoor hun werkzaamheden vanuit kantoor uit te gaan voeren.

Van eenmanszaak naar volledig administratiekantoor

Begin 2000 kwam de 1e medewerker in dienst, kort daarna de 2e, de 3e etc. en enkele jaren geleden hebben we ervoor gekozen om een 2e vennoot toe te laten treden: Maikel Maessen. Zo kunnen we een nog betere kwaliteit garanderen aan al onze opdrachtgevers. Inmiddels is FL-Advies uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor het MKB in Grubbenvorst, Venlo en omgeving.

Belasting- en bedrijfsadviseurs
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfsadministratie, belastingaangiftes, financieel advies en de verwerking van salarisadministraties. Wij zijn gecertificeerd Exact Cloud-accountant, hierdoor zijn wij de Exact-specialist in de regio. Onze klantengroep beperkt zich niet tot de landsgrenzen, wij hebben klanten uit heel Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk.

Wilt u meer informatie of even kennismaken? Kom eens langs bij ons kantoor in Grubbenvorst. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Uw eerste aanspreekpunt

Maikel Maessen

Vennoot, adviseur MKB / Exact ‘cloud accountant’-specialist.

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen ons kantoor. Verzorgt het volledige financiële, fiscale en adviestraject voor zowel bedrijven als particulieren.

Linkedin

Frans Lamers

Adviseur MKB Nederland en Duitsland.

Verzorgt het volledige financiële, fiscale en adviestraject voor zowel bedrijven als particulieren.

Helen Vlot

Secretaresse en financieel administratief medewerker.

Als secretaresse is Helen telefonisch het eerste aanspreekpunt van ons kantoor.

Bel mij terug

Heeft u behoefte aan meer informatie en wilt u door ons teruggebeld worden? Vul uw telefoonnummer in, een van onze specialisten neemt dan binnen 1 werkdag contact met u op.